>Nedräkning till Mallis!

Nu har nedräkningen verkligen börjat. Idag är det endast 3 veckor kvar tills jag åker till Mallorca på träningsläger! 21 dagar kvar tills jag kommer att cykla, simma och springa på ön i förhoppningsvis solsken, men vädret blir nog bra vad det än är. Det lär vara varmare än här hemma!

Jag åker precis som förra året med CampMallorca, som ordnar riktigt bra träningsresor. Min simcoach är med som simtränare, så att man kan simma både morgon och eftermiddagar. På dagarna cyklar man över hela ön, i olika fartgrupper.
Det är vad jag gillade med lägret förra året, att det finns så många grupper att välja mellan så man hittar den som passar en för just den dagen och dagsformen. Man kan även ta en ”vilodag” som jag gjorde förra året och cyklade iväg med karta och bara tog en kort runda. Mallorca är verkligen cyklisternas ö, och där är man aldrig ensam på vägarna.
Lite löpning ska det nog också bli. Jag sprang längs med strandpromenaden förra året, men det finns även ett litet skogsparti man kan springa i, och från och med iår anordnas också gemensamma löpturer om man känner för det.
Jag ser fram emot mina 2 veckor på Mallis! Jag åker 1-14 april och det kommer bli grymt! Tar dock inte med min nyaste cykel, utan min gamla pålitliga Fuji som inte är lika ömtålig.
Det börjar bli riktigt fullt på resan, men är du intresserad så gå in på CampMallorca.se, det finns några platser kvar följande datum:
– 7-17 april från Göteborg
– 9-18 april från Stockholm

Och förutom träningen och hotellet och den bra maten, så är det ju såklart alla härliga träningsmänniskor där som gör hela resan så perfekt! Roliga, duktiga och trevliga cyklister/triathleter från hela Sverige. Ska bli kul att ses igen. Kanske ses vi där?

>Nedräkning till Mallis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *