>Fortfarande rossel, krasslig

Solen skiner äntligen där utanför fönstret men här inne sitter jag. Jag är fortfarande krasslig, och det har inte blivit bättre. Har nu en härlig whiskeyröst, rosslig hosta och seg i halsen. Men kanske ingen feber idag?
Försöker krya på mig med te, honung, fruktsallad och så lite Bisolvon på det. Hoppas det funkar! Är supersugen på träning, sitter och kollar igenom hela säsong 5 avBiggest Loser Australia. Jag vill också träna!
Blir slappande i soffan hela dagen, känner mig otroligt svag och det är ingen vanlig känsla. Tryck över bröstet och ont i lungorna när man hostar. Blä. Men nu ska jag bli frisk! Kom igen kroppen!
Hejar också på alla ultrahjältar som springer 6H i Skövde just nu. Här kan man följa dem live. Spring, spring för mig med!

>Fortfarande rossel, krasslig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *