>Jäkla virus

Det var ett otroligt envist virus jag har att göra med. Är fortfarande sjuk tyvärr och det här är jag inte van vid, att vara sjuk så länge. Segt! Och eftersom det bara blev värre och värre nu under helgen gick jag till vårdcentralen idag.
Fick ju då inget pencillin eftersom det är virus, men det blir att vänta ut det och så fick jag med mig stark hostmedicin och speciellt nässpray med hem. Kanske jag kan sova mer än 1h i sträck på natten nu då? Hostar dygnet runt, halsont och otroligt seg och trött och tung. Blir trött och rosslig i halsen av att bara promenera i 10 min.
Shit, man ska verkligen uppskatta när man är frisk och stark. Det är en skön känsla som man oftast (tyvärr) tar för given. Jag ska vara så glad sen när jag är frisk igen!
Har inte gjort många knop idag. Hostar och snörvlar och väntar. Surfade dock in på två av mina idolers (Eva Nyström och Camilla Lindholm) sidor för inspiration och såg då att det är fler triathleter som varit sjuka men tagit sig igenom och kan träna igen. Men tydligen kan det ta tid. Så målet är ju såklart att bli frisk och hinna träna lite innanMallorcaresan.
Hoppas ni har en bättre start på veckan!
>Jäkla virus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *