>Inspiration på bok

Idag fick jag hem ett paket med lite böcker som kan inspirera. Är ju fortfarande för sjuk för träning, men jag längtar så till att få träna igen! Men tills dess kan man ju iaf läsa om det!
Jag fick tipset att läsa boken Born To Run skriven av Christopher McDougall. En bok som är ett måste för löpare tydligen, och handlar om äventyr men också om löpstegsteknik om jag fattat det rätt?
När jag väl beställde böcker passade jag på att köpa en triathlonbok också. Going Long – Training for Ironman-distance triathlons skriven av Joe Friel och Gordon Byrn. Lite kul att bläddra igenom, inspireras och läsa om vilken träning man ska köra inför IM. Det finns ju alltid mer att lära sig och kunskap är kul, särskilt när det handlar om triathlon!
Nu hoppas jag på bättre match iaf, för sist jag köpte en triathlonbok på nätet som hette något med “long-distance” så handlade den ju om att träna inför en halv-IM. Sen när är halv-IM långt? ;)
Har du läst någon av böckerna? Betyg?

>Inspiration på bok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *