>Ofrivillig vila

Eftersom jag drabbades av den här helvetesförkylningen som går just nu, har jag haft ofrivillig vila från träningen i två veckor. Två hela veckor utan träning och aktiv vardag. Ojoj.
Statistiknörd som man är reggar jag ju all min träning på funbeat.se, och där kan jag se att sist jag hade så här långt uppehåll från träningen var tre år sen nästan exakt. Våren 2007 då jag var på springbreak i Florida under 2 veckor, på lite semester från plugget i Cali.
Tänk om man kunde ha skyllt icketräningen på en rolig resa! Men nu är det bara sjuk jag varit. Soffan, tv-serier och inaktivitet…
Men det är väl egentligen inget att stressa upp sig över. Jag har tränat hyfsat ok hela vintern och nu betar jag av sjukdomen nu, istället för sen. Jag mår mycket bättre nu, har bara lite, lite hosta kvar. Men det jag känner av är att jag är otroligt trött! Vill bara sova. Blir nog en tidig kväll för mig ikväll. Kanske startar träningen imorgon?
Man ska ju vara lite förnuftig i sådana här lägen. Inte börja träna för tidigt igen och riskera att inte bli riktigt frisk. Och vad gör en dag mer eller mindre nu? Det är om en vecka det gäller, när jag åker till Mallorca vill jag kunna träna allt jag vill!
Foto: på en av alla nöjesparker i Orlando, besök på NASA, samt beachen i Miami. Nice!


>Ofrivillig vila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *