>Cykelskor

Ett viktigt ärende idag var att åka och köpa nya cykelskor! Jag tog mig till CykelCity och efter rusningen vid lunch fick jag massor med hjälp att hitta rätt i djungeln av skor.
Jag hade siktat in mig på ett par SIDI, men just vilka visste jag inte. Provade några olika men fastnade för de här: Sidi Genius 6.6 Carbon. De var riktigt sköna och satt bra på foten, höll mer om hälen än de andra jag provade. Men grejen var att de är vita. Jag hade mentalt förberett mig på ett par svarta cykelskor som skulle matcha cykeln. Men vitt är tydligen det nya svarta, och man kan ju bryta av svart med lite fräscht vitt. Eller vad säger ni? Kan man ha vita skor till en svart cykel? Vad säger stilpolisen?
Fick även hjälp att få fast klossarna till mina nya pedaler. Efter att ha kört med SPD sen jag började, har jag nu uppgraderat mig till LOOK pedaler. Ska bli kul att testa och märka skillnad sen!
Kom även ut därifrån med lite nya prylar, cykelbyxor, handskar och lite sånt nödvändigt som kedjeolja. Nu blir det träning!
Här är superskorna! Och ja, jag vet att jag behöver klippa mig!

>Cykelskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *