>Morgonpromenad

Idag kickstartade jag min träning igen, jippie! Eller ja, just jippie kände jag inte när klockan ringde, men jag bestämde mig för att ta steget. Steget ut på morgonpromenad och komma igång med rörelse igen.
Ett tecken på att man inte tränat på ett tag är att man inte vet hur mkt kläder man ska ha på sig på sin morgonträning. Jag som tycker det fortfarande är lite kallt tog vinterjackan. Men efter ett tag blev det riktigt varmt! Vet inte om svetten rann för att jag gick i rask takt eller för att jag var för påpälsad!
Det blev en skön promenad runt kungsholmen, från karlbergskanalen till rålis och sen hem. Jag hade inte riktigt den mentalt sköna känslan av morgonpromenad som man kan ha, då man traskar runt och bara funderar och njuter. Det var lite battle i huvudet om jag verkligen gillade promenaden eller inte. Tror jag hellre ville ha mindre kläder, mindre grus och is, och kanske löpning hade varit roligare? Men jaja, det kommer det med!
Nu blir det lite ärenden på stan, som har med träning och planering inför Mallis att göra, och senare i eftermiddag blir det träning med coachen! En skön fredag ska jag ha. Hoppas ni får detsamma!
>Morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *