>Löpning ute!

I lördags morse mötte jag upp med Karin (även kallad snabba-Karin) för lite löpning. Det var väldigt längesen vi sågs och sprang ihop senast. Jag har ju knappt kunnat springa någon längre sträcka, men idag kändes det ok!
Vi startade vid Stadion och sprang ut mot Gärdet till. Det var skönt att vara ute på snöfria vägar och lite lagom svalt väder. Vi joggade lugnt på i behagligt snacke-tempo och pratade på om allt möjligt.
Ute på Gärdet var det lugnt, men allt eftersom tiden gick mötte vi fler och fler löpare. Det gick inte fort, men jag sprang! Och det kändes helt ok i höft och rumpa. Men det kändes lite konstigt ändå, speciellt i vissa backar där det plötsligt blev lite jobbigt att både springa på och snacka samtidigt. Vad har hänt med formen?
Aja, vi joggade på och njöt av omgivningen. Sprang en runda på Gärdet och sen ner och tog Djurgården också. Fick en del blickar och gliringar av turister. De var nog bara imponerade, eller?
När vi kom fram till Djurgårdsbron var jag nöjd med löpningen för idag, fick ihop 1h 09 min löpning utan besvär! Toppen! Och riktigt trevligt sällskap hela vägen :)
Löpning
Totalt: 10.7 km
Tid: 1:09:02 min
Tempo: 6:27
Puls (medel/max): 152/186 bpm.
>Löpning ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *