>Packa Karins cykel

Idag blev det ingen riktig träning, men jag hade att göra ändå! En cykel skulle monteras isär och packas ner i en väska. Om några dagar bär det ju av till Mallorca på träningsläger!
På Mallorca kan man hyra cykel. Eller så kan man ta med sin egen om man känner för det, om man nu har en väska att stoppa den i. Jag köpte ju min cykel när jag bodde i USA och köpte då även en väska att ta hem den i. Hade jag inte haft denna hade även jag hyrt cykel på Mallis. Och i dag när jag skulle montera isär det önskade jag lite att jag hade hyrt. Så mycket meck med cykeln!
Men, men. Efter mycket slit fick jag så ner cykeln i väskan. Fick dock inte loss bägge pedalerna. Den ena sitter stenhårt och jag förstår inte hur man ska få av den! Sist jag var på Mallis fick jag hjälp att dra av den innan jag packade väskan hem, och cykelmekarkillen sa “du ska inte dra åt den så hårt då fastnar den!“. Hmm, ok. Jo jag har också märkt att den fastnat men jag har inte dragit åt den. Men visst är det bakåt man lossar, på båda sidor?
Tur jag har en ny cykel att köra på sen i vår iaf om jag råkar paja nån del på denna gamla cykeln! Jag slet med verktygen men förbannade pedalen och packade ner cykeln ändå. Cykeln klar – check!
>Packa Karins cykel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *