>Spinning

Efter så långt träningsuppehåll har jag känt att jag inte riktigt varit mig själv på sistone. Så klart man blir trött och slö av att vara sjuk, men jag tror även kroppen reagerat på all vila. Inte normalt att vila så mycket!
Ikväll skulle jag träna direkt efter jobbet. Och jag var så glad att jag skulle just på ettbra spinningpass, för jag visste att jag skulle få en träningskick och idag behövde jag den verkligen! Efter stress på jobb och frustration var det otroligt skönt att sen sätta sig på spinningcykeln för att trampa sig till glädje!
Jag var idag tillbaka på spinningcykeln där jag sist var innan jag blev sjuk, då jag körde vasaloppsspinningen. Idag var det bara en vanlig klass på 55 min på Odenplan, men med grymma instruktören Michael. Det kändes så tryggt liksom, jag visste att jag inte skulle bli besviken, bra musik och bra pass väntade.
Jag hade bara en sån urge att träna, och det var så kul att äntligen få svettas och ta i ordentligt! Hostan och snuvan har nu försvunnit helt! Men jag kände under passet att jag ändå inte riktigt kunde trycka på till max, jag var lite ur form.
Det var ett riktigt bra pass iaf, även om jag mesade lite och tog det lite lugnare. Bra drag och grym musik. Jag var bara med på ett hörn och körde så mycket som jag kunde med dagens form, och fick till en härlig träningskick. Kändes dock lite konstigt att gå hem efter bara en timmes träning. Men nu är jag igång med träningen, ochsnart tillbaka till mitt gamla jag. Jag längtar!
>Spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *