>Morgonsimning

När det handlar om morgonträning och att komma upp och genomföra, tror jag bestämt att det handlar om vad man säger till sig själv kvällen innan. Eller ja, precis innan man somnar. Om man säger “jag ska nog morgonträna, jag får se” och väskan står halvt (om ens) färdigpackad och kläderna är lite överallt i lägenheten, ja då blir det nog väldigt liten chans att man kommer upp när klockan ringer.
Igårkväll bestämde jag mig för att jag ville upp till morgonsimträningen idag, men jag visste också att jag kanske skulle vara supertrött, den här sommartidsomställningen och allt. Men så funderade jag ett tag, och så kom jag fram till att jag har väl aldrig någonsin ångrat ett morgonsimpass? Men jag har ångrat många sovmornar, det har jag. Så det kan inte bli fel att jag åker dit! Jag ska dit! Med de tankarna somnade jag och då var det iaf _lite_ lättare att bestämma mig imorse.
Det var en förvånad Fredrik som mötte mig vid t-banan på väg till badet. Jag som varit borta så länge, skulle jag någonsin komma tillbaka? haha. Vi hade sällskap till badet och nu var det ju faktiskt både ljust och varmt ute på vägen dit. Om vi överlevt hela smällkalla vintern och stått och väntat utanför badets dörr i -20, då fixar man att åka dit nu under våren med!
Simningen då, hur gick den? Ja, nja. Det kändes väl sådär. Jag var bara glad för att vara där och köra på, det var jag och Cicci och Micke (som simmade dubbelt så fort) i vår bana (av 3). Jag var tidigt i och hann med lite insim, och sen körde vi block om 550m. Teknikövningar och lite fart.
Jag kände mig lite långsam och seg, men kämpade på och försökte hänga på Cicci som försvann iväg. Men alla pass känns inte toppen. Men jag ångrade iaf inte att jag gick på simträningen! Kom ihåg detta Karin! Gå alltid dit! :)
Här är dagens simpass:
INSIM 200.
HUVUDSERIE [550m]
3x nedanstående 4 punkter:
*200 [25] vila 20-30
*6×50 @65
*25 under vattnet [ex] vila 5
*25 lugnt vila 20-30
Körde sen 200-ingen igen.
Sist 200 avbad.
Totalt: 2250m, 63 min.

Hur peppar du dig till morgonträning? Vad gör du för deal med dig själv?

>Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *