>Mallorca dag 3

Vilodagen. Vaknade och var nere vid poolen till 07.27 för morgonsimningen. Var bara att ta sig upp och gå ner två trappor, inte så mkt tid att tänka om man ville eller inte. Men simningen var riktigt rolig! Vi körde i våra banor med simgrupperna som vi blivit indelade i. Körde set enligt instruktioner från Micke och tuffade på. Tänk teknik, teknik!

Mitt under passet så skiftade det dock väder rätt markant. Började blåsa och luften blev kall. Sedan frukost och då började sen regnet. Sakta regn gick över till ösande.

Cyklingen blev inställd och jag ställde snarare in mig på att springa. Jag och Sofie skulle ta en liten runda, men som det regnade kände vi att vi kunde lika gärna skjuta upp det till senare.
Så det blev wlan-party i foajen, lugnt chillande och snackande. Sen passade jag på att ta en massage kl.14. Vid 15 hade det faktiskt slutat regna och solen sken. Jag och Sofie sprang längs med strandpromenaden bort och tillbaka, skön runda på 30 min. Snacketempo och hyfsat ok ben, men bara lite flåsig.
Sen körde vi simning igen. Massa olika set och sist voltvändningar som fungerade väldigt bra i poolen som inte hade så mkt klor som e-badet hemma. För mkt klor i poolen = ont i näsan när man voltar.

Sen lite poolhäng i solen och med kaffe och drinkar ;)

Sist blev det 45 min yoga vid poolen. Lugna övningar, stretcher och sist fick jag hjälp av Sofie (som inte bara är triathlet utan även yogainstruktör) att göra skulderstående och plogen. Stretchade ut skönt i ryggen.

Skön vilodag!

>Mallorca dag 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *