>Mallorca dag 5

På natten till dag 5 sov jag dåligt och snörvlade och var förkyld. Det kändes lite i halsen men mest var det snuva i halsen och bihålorna och allmänt trötthet som kändes.
Jag ville försöka stävja förkylningen så snabbt som möjligt och vila en dag nu, istället för flera dagar senare. Men att vila på träningsläger kräver sin karaktär. Hur mycket man än tränar här så missar man ett endaste pass, ja då känner man att man inte gjort nog. Men nu var det dags att tänka smart, inte bara köra på och göra något pass halvdant, halvkrasslig.
Jag slappade en del och såg de andra cykla iväg vid 10-tiden, sen så tog jag det lugnt. Fick råd av coach Micke att sova, immunförsvaret jobbar ju som bäst då.
Så det blev sovpaus på em och sen joinade jag cyklisterna i spa:et efter att de kört sin tur. Vi badade ångbastu, bubbelpoolade och dök efter borttappade nycklar. Allt medans resten av hardcoretriathleterna körde aquathlon på stranden.
Ingen träning alls för mig idag alltså. Men – ingen ångest för missade pass! Och vilan funkade, jag kände mig bättre sen!
>Mallorca dag 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *