>Mallorca dag 7

Idag var det försök 2 på turen till bergen och Sa Calobra. Men vid 9 började det ösregna och vid 10 blev ledarturerna framflyttade till lunchtid.
Men då vid 10 cyklade vi iväg ändå, då det var lagom mkt uppehåll. Ricard, Glenn, Helena jag bestämde oss för att testa på och ta en liten kort lugn tur. Sofie och Lisa cyklade med första 2 milen innan de valde att åka hemåt.
Vädret hade då blivit bättre så vår lilla klunga på 4  pers beslutade att köra vidare. Vi kollade lite på kartan men bestämde inget direkt, utan vi kollade mer i korsningarna på vilket håll solen sken och var molnen fanns. Så vi fick en rätt behaglig solig tur ändå, om än lite blåsig.
Vi körde runt på flacken mest, fikade en billig spansk fika i San Joan innan vi fortsatte runt lite här och var. Fick totalt ihop 10 mil på drygt 4h. Riktigt bra tur, med mkt snack och en del bra drag också i vår lilla klunga!
På eftermiddagen hoppade jag sen i poolen och körde lite teknik för coach Mike. Och blev filmad. Det var lite kallt ute och i poolen så efter 30 min var jag klar med träningen för idag!
>Mallorca dag 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *