>Hemma igen och smider nya planer

Imorse var jag fortfarande på Mallorca, och åkte sen “sightseeing” (transfer)-bussen till Palma för att ta flyget hemåt. Bussen körde på många av de vägar där vi cyklat de senaste veckorna och man såg nu verkligen hur vackert det är på den ön! Helt otroligt! Det var en liten annan vy än vad man sett när man cyklat, blivit mkt fokus på asfalt och cyklarna framför då, även om man visst insupit atmosfären och miljön. Men nu såg man allt: bergen, vägarna, fälten, apelsinträden.
Nu är jag hemma i ett soligt Stockholm och redan längtar man tillbaka till den soliga cyklist-ön. Men jag har hållt mig busy sen jag kom hem, det är väl bäst att göra det innan man slås av “hemkomst-deppen“.
Direkt efter att ha lämnat väskorna hemma efter att ha åkt från Arlanda åkte jag till Cycling och hämtade hem min nya fina cykel. Den som ska slitas med hälsan iår, jag ska cykla som jag aldrig cyklat förut! Och vad kul det ska bli! Den är otroligt fin, och jag passade på att väga den innan jag tog hem den. 8kg. Är det ok för en tempohoj?
Sedan åkte jag till Salomonbutiken här i Stockholm för ett informationsmöte om nästa träningsläger som jag har på agendan: ett höghöjdsträningsläger i Davos i sommar. Det är IF Linnea i samarbete med Sport Support Center som anordnar ett kul läger i Schweiz i sommar. Lagom i tid innan Swiss Alpine Marathon som många av ultralöparna ska springa, men också i väldigt bra tid innan Kalmar :)
Det snackades höghöjdträning, aktiviteter, hbvärden och blod. Plasma, hemoglobin och blodvolym. Intressant det där, det ska bli kul att lära sig mer om!

>Hemma igen och smider nya planer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *