>Morgonsimning

Imorse när klockan ringde och jag yrvaket hoppade ner från sängen tänkte jag direkt “nej men det var nog inget speciellt idag, ingen som väntar på mig, jag kan sova mer!“. Men nej, sen kom jag ju på, det är ju simtisdag! Yippie! Och folk väntar visst det, vi är ett helt gäng som simmar, och då kan jag ju inte bara banga. Så det blev en liten mental battle imorse (som alltid!), men jag bestämde mig snabbt för att skärpa till mig och göra mig redo. Ut och iväg till Eriksdalsbadet!
Mötte Fredrik på t-banan och då var rutinerna tillbaka! Skönt med sällskap till badet. När vi väl kom fram var “alla” där. Nu skulle det simmas på hemmaplan efter all teknikträning på Mallis!
Men dagens pass var ett rätt maffigt pass kände jag. Jag simmade ju inte så mkt på Mallis egentligen, och de pass jag körde var korta med fokus på teknik. Nu var det 3000m som skulle betas av, och många längre delar. Tur vi var många i banan som kunde hjälpas åt att räkna!
Först var det lite high chaparall i banan, med snabba först som drog på och de sista som hamnade efter, så vi var utspridda till max! Men sen redde vi upp det och höll ihop bra (och snabba fick förflytta sig till en bättre bana helt enkelt!). Jag simmade på med Micke, Cicci och Sofie och vi körde på bra tycker jag. Jag försökte jaga ifatt framför, men kände mig rätt seg idag, blev trött i armar/axlar på slutet. Men jag genomförde ett bra pass!
Här kommer dagens simpass:
INSIM 300.
HUVUDSERIE
5×200 fart 2-3-4-3-2.
5×150 fart 2-3-4-3-2.
5×100 fart 2-3-4-3-2.
5×50 fart 2-3-4-3-2. Vila 20-30 rakt igenom.
SPRINT + NEDVARVNING
*4×25 halva max
*100 ez
Totalt: 3000m, 75min.
Idag körde jag med pulsklocka, och hade lite koll när vi körde olika farter. Direkt efter fart 4 hade jag 140-145bpm, och på fart 3 ca 130. Vad det betyder vet jag knappt. Men nu har jag något att jämföra med senare!
>Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *