>Test: Craft: Zip Pullover

Vi (träningsbloggare i en testpanel) har fått fortsatt förtroende att utvärdera Craftssport- och träningskläder. Vi testar kläderna under våren och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem (raka puckar) och presenterar även våra åsikter direkt här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna gång är det Zipp Pullover with bodymapping lager 2 tröja. Vi testar plaggen utifrån design, funktion och komfort.
Detta är en tröja i Crafts Elite-serie, och den känns verkligen genomtänkt. Den är väldigt mjuk och följsam och har sytts ihop av en del olika paneler, med mesh på de ställen där man behöver ventilationen. Kragen är lite mer rejäl och värmer en del om man drar upp blixtlåset högst upp.
Jag har sprungit i tröjan, och i vårtemperaturer som varit har det räckt med den och en tunn vindväst ovanpå. I varmare temperaturer blir det den som jag kommer ha som “jacka”. Tröjan är mjuk och följsam, och sitter skönt tight på kroppen. Och i funktionsmaterial gör den sitt jobb, värmer i början av passet och sen när svetten lackar öppnar jag blixtlåset lite i halsen och tröjan håller mig fortsatt torr på kroppen.
En rosa tröja känns väldigt “snygg”, och jag kände mig lite som en snygg-löpare när jag var ute och sprang. Lite för rena och fina kläder, haha :) Jag brukar inte vara så färggalen med vanliga kläder, men träningskläder: kör på! Jag gillar den rosa färgen och det är kul att vara en färgklick ute i spåret!
Det är en liten gullig vit resår längst ner på ärmarna, och dessa vita detaljer håller sig vita, även efter tvätt. Jag har tränat och tvättat och tränat i tröjan!
Det jag saknar på tröjan är dock en ficka av något slag, jag gillar de småfickorna som brukar finnas på t.ex ärmen eller vid nedre delen av ryggen. Behövs speciellt om man har den som yttertröja endast, för att ha nyckel/tunn mobil i.
Betyg: 4. Blir klart en favorit, jag bor i mina lager 2 tröjor!
Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos:
Nästa vecka fortsätter testet!
>Test: Craft: Zip Pullover

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *