Gott och blandat!

Idag var en riktigt blandad och ovanlig träningsdag. Tog lite sovmorgon för en gångs skull, det behövdes verkligen. Sedan fixade jag hemma med att sätta upp nya cykeln på trainern för att kunna cykla in mig på den där. Någon timme i taget och kunna meka och fixa med inställningarna. Hann med ett kort trainerpass på 30 min innan jag sen skulle iväg på nya äventyr.
Mötte upp med min snabba löparkompis Karin i stan på eftermiddagen. Det var ingen träningsträff utan mer fotoshoot. Men vi sprang totalt 4xbackintervaller och ca 10xkorta sprintar, så då kan man väl regga det på funbeat? haha. Snygga bilder blev det av en proffsig fotograf! Vi får hoppas det iaf, såsom vi kämpade! Sen åkte vi in till stan och gick och tog en fika på Waynes. Första gången man går på fik mitt inne i stan i träningskläder, men det är väl OK i storstan? Inte så många konstiga blickar ändå. Vi var ju kaffesugna!
Efter en trevlig fika drog jag sen vidare till Sportlife Odenplan där trevliga Åsa roddat ihop ett träningsevent för kvällen. Det var Les Mills bloggevent med träning i form av 5 av Les Mills träningsklasser. Vi körde 20 min av varje och fick testa på RPM (spinning), bodypump, bodyjam, bodycombat och till sist bodybalance.
Ett riktigt roligt litet event. Det var kul att bara köra helt annan träning för en gångs skull, och såklart roligt att träffa alla bloggare!
Det blev en rätt lugn dag alltså, men jag känner att det kanske behövs ändå. Man är nog lite mer sliten i kroppen än vad man vill erkänna efter de där 52h på Mallis… Vila och återhämtning behövs det med!
Gott och blandat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *