>Superkort löppass

Idag har jag typ vilodag. Känns bäst att ta det lite lugnt nu i början av veckan och ladda inför Prologen som sätter igång på onsdag. Men när jag promenerat hem från jobbet och sen hämtat paket med nya kläder från Craft som jag fått för testning, så var jag ändå lite träningssugen! Sen var jag lite småirriterad idag också, och bästa botemedlet för det är ju ändå en löptur!
Jag stack ut på en superkort runda, och hade redan bestämt att bara runt holmen en gång fick räcka ikväll. Jag startade vid karlbergskanalen och joggade lugnt längs med vattnet mot stadshuset. Fortfarande ljust ute och många löpare i spåret. Det var lite svalt i luften men rätt skönt för löpning faktiskt. Men när jag kom bort till norrmälarstrand blåste det rejält! Kepsen höll på att flyga av men jag höll fast den med ett stadigt grepp och joggade vidare. Sprang inte snabbt, men fastnade liksom i min takt idag. Löpformen är totalt borta, och nu får jag liksom göra så gott jag kan. Benen trummade på och jag njöt ändå av löpturen, även om det var lite jobbigt.
Väl framme i rålis tog jag ett bonusvarv på 1km-slingan. Men sen fick det räcka för idag, och jag sprang upp via snurrbron hemåt snabbaste vägen. Blev en kort liten runda, och testade några av de nya kläderna. Klädde mig iaf lagom varmt, vilket är svårt i det här aprilvädret! Hoppas våren verkligen kommer nu, det är ju ändå roligast att vara en solskenscyklist (och löpare)!
Löpning
Totalt: 5.7 km
Tid: 31:40 min
Tempo: 5:33
Puls (medel/max): 157/183 bpm.

>Superkort löppass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *