>Vi (träningsbloggare i en testpanel) har fått fortsatt förtroende att utvärdera Craftssport- och träningskläder. Vi testar kläderna under våren och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem (raka puckar) och presenterar även våra åsikter direkt här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna gång är det Performance Tights löptights. Vi testar plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Detta är ett par tunna löpartights för vår och sommarträning. De är ergonomiskt utformade och består av olika paneler på benen, varav liite tunnare tyg vid knävecken. På rumpan finns en liten nyckelficka med dragkedja.
Jag har sprungit i byxorna några gånger och de sitter verkligen som en smäck. Tight ska det vara! De har en tjockare resår i midjan som sitter åt, men jag tycker ändå att med längre tights får man dra upp dem i benen ordentligt så att de inte vill åka ner. Det kanske har något med storleken att göra, men när jag sen väl är igång och springer så sitter de där de ska.
Jag tycker att de är ett par tunna och sköna tights, med bra komfort. Håller sig torra genom hela passet. Enda negativa är väl att om man är lång som jag (184cm) så är de lite korta i benen. Kanske borde finnas två olika längder att välja på i byxlängd? Något också för träningskläder, att ha “Normal” och “Tall”. Så att vi långa kan känna oss onormala, haha. Nej men benlängd är ju svårt att matcha in alla i en viss storlek.
Betyg: 3.
Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos:
Nästa vecka fortsätter testet!
>Test: Craft: Performance Tights

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *