>

Så var årets Prologen cykelläger med Colting och Pasi till ända. Slut. No more. Rumpan kanske är glad att den får slippa sadeln, men jag vill ju cykla mer! Eller ja, leva såsom de senaste dagarna, kan man inte ha det så lite mer?

Cykla från stad till stad, köra på hårt, utmana gränser och egna begränsningar, svettas, se mil efter mil av asfalt och hjulen framför. Regn piskande i ansiktet, sol som värmer, vind som biter i kinderna. Kaffe och cola, red bull, bananer, mandelmassa och rått kött. Bars och gel. Eller bara en enkel snickers som energi. Komma fram till ett hotell, massage på stela muskler, äta god mat, umgås med sköna människor. Skratta, träna, leva. Livin’ the dream helt enkelt. Kan man inte ha det så alltid?
Jag fick ihop 80 mil cykling under 5 dagar. Jag är grymt nöjd, med både min egen prestation och hela lägret. Jag vill ha MER!
>Coltings Prologen 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *