>Sista dagen på Prologen hade nu kommit. Nu var det dags att cykla tillbaka till startpunkten Borås. Alltså Värnamo – Borås idag. Det fanns två alternativ, 11 eller 15 mil. Raka vägen alltså, eller en liten omväg via Ulricehamn.

Det var flera olika små grupper idag, som startade olika tidigt, körde olika långt beroende på när de ville vara framme och sen åka hem från Borås. Jag skulle ju köra bil tillbaka till Stockholm efter cyklingen, men jag bestämde mig dock för att köra med huvudklungan, Colting-klungan alltså. De skulle köra 15 mil, men jag chansade på att jag skulle kunna hänga med. Jag hoppades att Colting klätt sig lite mer efter vädret idag så att han inte skulle dra iväg i nåt race p.g.a kalla ben, armar, händer eller ja vart han nu frös!
Vi körde iväg i vår trupp kl.10 från Värnamo, och solen sken idag! Riktigt vårväder! Eller ja nästan. Det var rätt kallt i luften idag, då det var klart och kallt. Sista dagen idag och kroppen fick helt enkelt acceptera att hoppa upp på cykeln ännu en dag. Benen och kroppen kändes rätt ok i början, vi körde på lugnt i klungan idag.
Vi körde på fina vägar, rätt lugna landsvägar som var lite upp och ner. Jag hängde på ok i klungan eftersom vi körde såpass lugnt, men när det var böljande backar var det seeegt i benen. Fanns ingen kräm i benen alls idag. Kämpade på lite i backarna, men pulsen stack iväg och benen var typ döda.
Det var skönt att cykla, och det gick ok med trötta ben. Men efter 7.5 mil när David valde att svänga av kortare vägen mot Borås, hakade jag på där istället. Vi körde tillsammans tillbaka, rätt lugnt. Jag låg bakom och vi trampade på. Blev raka vägen 4 mil tillbaka till Borås och vi fick totalt ihop drygt 11 mil istället, och det fick räcka idag. Skönt att sluta stark och glad än nertränad och sliten!
Det blev totalt 113km idag, på totalt ca 3:49h.
Cykelpass: 113km, snitt 29.7km/h. Puls: 113/151.

>Prologen dag 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *