>Idag fick det bli vilodag. Vila är bra efter hård träning. Men det var nästan jobbigare att sitta still än att cykla. Man blev ju helt trött!

Har varit trött, törstig och hungrig idag. Men jag har ätit bra mat och druckit mkt vatten. Hoppas att kroppen snart är på G för att fortsätta med mer träning snart!

Blev lite inspirerad av Jojje och Colting, som körde hela lägret med så lite socker som möjligt. Mer stenålderskost och mindre snabba kolhydrater. Jag vart jäkligt impad av Jojje som slet på utan snabb energi! Jag vill också testa, men det handlar om intensitet. Utan socker där och då hade jag inte hängt med den klungan, då det var hög intensitet för mig. Men på egna rundor kan jag anpassa mat/hastighet efter bara mig.

Jag kom att tänka på min sockerfri-utmaning som jag hade i början på året. Det var rätt skönt att skippa sockret helt och slippa sockersug och funderingar på om man skulle smaka eller inte. Så nu vill jag köra på sockerfritt igen. Alltså ren, bra mat, så lite fejkad mat som möjligt, och så lite socker som möjligt. Inte bars och socker på träningspassen heller, men en nöd-gel kan få medtagas vid ett eventuellt möte med stora hammaren/släggan/väggen. Och socker under tävling är ok. Men träning och vardag, socker: no, no.

Den sockerfria tiden är här! Är du med eller?

>Den sockerfria-tid nu kommer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *