>Efter 3 hela vilodagar med bara lite promenerande, var det dags att sätta igång lite med träningen idag. Jag tror nog att jag var utvilad, för jag vaknade 05.20 och var otroligt pigg, trodde jag hade försovit mig just för att jag var så vaken och att det var så ljust i rummet. Men nej, jag var ju bara lagom i tid för att komma upp tillsimträningen! Perfekt!

Hade sällskap med Fredrik på t-banan och var fortsatt pigg när vi kom fram till Eriksdalsbadet. Men jag skulle nog få se på annat snart. Trött, seg och slut skulle jag få känna mig!
Passet idag var fart, och hög fart! Där hade jag tyvärr inte så mycket att komma med idag. Jag försökte, men det hände liksom inget. Efter uppvärmning och inledande 50:or satte vi sen igång, med bl.a. 100 max och sen 20×25 max. Nu fick jag öva på min räknarteknik, samt simteknik. Och bli omsimmad av alla som slängde på fenor på slutet.
Jag matade på och försökte tänka teknik och fart, men vet inte om jag lyckades med nåt av det. Det kändes jobbigt idag. Och jag fick varken upp fart eller puls. Men, så har jag också mest cyklat på sistone. Mer simträning och jag är nog snart på gång igen! Och snart börjar ju utesimsäsongen! Gött!
Att simma i utepool (50a) är härligt tycker jag. För det var så jag började min simkarriär i banorna på Stanford Campus. Försökte fatta hur man skulle simma OCH andas samtidigt. Svårt! Där simmade man under bar himmel året om, och det är den känslan jag längtar efter! Simma, simma, andas och se moln och himmel, simma, simma…
Sen kommer snart simma-i-sjö-träningen igång, och det blir spännande det med! Men där funderar man mest över vad som döljer sig i det mörka vattnet…

Open-water-simträning med Sara som personlig roddare för några somrar sen
Här kommer dagens simpass. Utan morgongänget hade jag aldrig fixat ett sånt här pass! Men tillsammans är man stark! :)
INSIM 200
10×50 kort vila, sätt igång hjärta-lungor, 5-taktsandning andra 25.
2x(
100max @2:00
50 löst @1:30
20×25 max @30
50 löst@1:30
)
10×50 nedvarvning
Totalt: 2600m, 63 min.
Ikväll har jag vilat ännu mer, med en omgång hos Karin med idrottsmassage. Bra genomgång av ben och rygg!
>Simning inne men snart ute

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *