>Vi (träningsbloggare i en testpanel) har fått fortsatt förtroende att utvärdera Craftssport- och träningskläder. Vi testar kläderna under våren och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem (raka puckar) och presenterar även våra åsikter direkt här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna gång är det Cool Performance Bra sportBH och Cool Brief trosa. Vi testar plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Underkläder i funktionsmaterial är min favorit. Det är vad jag använder varje dag, och jag älskar sportBHar. Skönt material mot huden och allt håller sig på plats.
SportBHn från Craft som vi testat är en riktig super-BH. Den är tight och sitter åt och håller på plats, även vid hoppiga aktiviteter såsom löpning, då jag ibland fått använda dubbla BHs. Den är mjuk och framtill har den mer tyg och stöd, och bak på ryggen är det mer meshmaterial för att släppa ut värmen. Storlek L som jag har, motsvarar 80 C-D. Den ser väldigt liten ut vid första anblick, men väl på så är den precis lagom! En BH ska hålla åt, det är liksom grejen. Men fortfarande vara skön och mjuk, inga hårda kanter.
Trosorna som jag testat är av briefmodellen. Funktionstrosor är mjuka och sköna, och jag har de till vardags, inte bara till träning. Dessa sitter på bra med resåren i midjan, och är väldigt lätta och tunna.
Jag har använt underkläderna både till vardag och träning och jag är fast. Casall-BHn som jag varit fast i har definitivt fått en utmanare!
Betyg: 5.
Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos:
Nästa vecka fortsätter testet!
>Test: Craft: Cool Performance Bra & Cool Brief

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *