>Det är ingen bra egenskap att ha “lärt” sig att stoppa täcket i örat när väckarklockan ringer några meter bort. Det blir lättare att snooza då även om klockan inte slutar ringa och idag fick jag erfara morgonstress efter försovning. Det enkla valet hade varit att skippa stressen och träningen och ta sovmorgon. Men jag körde på temat “sluta tänk, bara gör” och mixade min efter-simningen-drink på hastighetsrekord och slängde på kläder och sprang till t-banan. Typ.

Så jag kom till simningen idag, och det var riktigt skönt! Passet däremot, det var tufft. Uthållighet, tröskelpass och räkna längder. Vi körde 18st 100-ingar på tröskelfart. Jag fick inte upp farten så mycket, men jag höll mig hyfsat jämn under serien tror jag. Iaf när jag jämförde mig med resten av “klungan” i banan, då avancerade jag t.om framåt i ledet efter typ 10 st.
Jag försökte tänka mkt på tekniken som vanligt, men vet inte riktigt om jag simmar bra eller dåligt just nu. Långsamt går det och det kan ju knappast räknas som bra. Men jag ska ta reda på vad som felar, och åtgärda! Och träna, träna!
Här kommer dagens pass för er som vill testa:

INSIM 100.
10×50. 25 acc + 25 5-takt.
Serie A: 18×100 tröskelfart

200-150-100-50, 150-100-50, 100-50, 50
Lugnt med lång taglängd. (Gärna dolme+paddel) – hade inga.

Totalt: 3400m, 1h 22 min.
Puls: snitt: 117.

Ikväll har det blivit vilokväll (igen) men en del fixande och meckande som haft med träning att göra. En sväng förbi cykelaffären med cykeln, lite meck med den, och sen ikväll har jag haft möte med en PT, som ska hjälpa mig med rätt träning för att få en starkare kropp. Stark så den fixar all triathlonträning! Mer om det senare. Nu, redan dags för sängen. Igen. Ska INTE stoppa täcket i örat Karin! Inte!

>Morgonsimning och träningsmeck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *