>Klockan ringde, jag vaknade i tid och kom ut i morgonens solsken! Redo för en lugn morgonjogg. Mötte upp med härliga Ellinor under st.Eriksbron strax efter kl.06. Vi gav oss iväg på en runda mot Solna-hållet till. Kungsholmen runt är kul, men kanske inte varje gång man springer!

Det blev en lugn, skön snackejogg idag. Jag var lite morgontrött, men så fort vi sprungit några minuer var jag vaken! Vi tog oss bort längs med vattnet, förbi Pampas och bort till Solna och tillbaka. Jag kände igen mig bort längs vattnet, men i Solna är jag lost! 
Vi joggade på i lugn fart men det kändes lite jobbigt ändå, men det var svårt att förklara hur eller var det kändes. Jag hade ju ändå rätt låg och jämn puls. Vi sprang på och pratade på om allt möjligt, uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist. Tiden gick väldigt fort och när vi var tillbaka på karlbergsstranden hade precis en timme gått. Som på beställning, perfekt!
Solsken imorse, härligt! Och i Solna fanns det fina vårträd! Det här var en bra start på dagen!
Löpning
Totalt: 9.9 km
Tid: 1:00:43 min
Tempo: 6:11
Puls (medel/max): 138/172 bpm.
>Morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *