>Vi (träningsbloggare i en testpanel) har fått fortsatt förtroende att utvärdera Crafts
sport- och träningskläder. Vi testar kläderna under våren och ger
feedback till Craft vad vi tycker om dem (raka puckar) och presenterar
även våra
åsikter direkt här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och
denna
gång är det Performance Run Vest löparväst och Elite Run Jacket löparjacka. Vi testar
plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Tunn väst och jacka, lager 3 för löpning under vår och sommar. Har sprungit i dem, och har fått variera med olika många lager under beroende på vår(?)vädret!
Väst
Västen har blivit en favorit på löppassen på sistone. Den är tunn och jag har haft den över en lager 2 tröja, perfekt mot vind men ändå inte för varm. Den är svart med lite rosa detaljer, matchande de andra kläderna i performance-serien.
Jag tycker västen är riktigt skön på. Den är tight men figurformad, så den sitter på plats hela rundan. Jag gillar att det finns en stor ficka på bröstet, där får precis iphone plats, och fickan är så pass snäv så det hoppar liksom inte runt.
En skön väst att ha då lager 2 + jacka blir för varmt. Står emot vind, släpper igenom svetten, och med hög krage att dra upp skönt i halsen.
Betyg: 5.

Jacka
Elit jackan känns verkligen uttänkt och avancerad. Den är snyggt vit, ser fräsch ut och drar inte åt sig någon värme i solen då! Kan tänka mig att den kommer att användas flitigt även lite varmare soligare dagar. Den är väldigt tunn och i ett otroligt mjukt och skönt material. Även denna jackan sitter som en smäck, väldigt figursydd och stretchig och rör sig efter ens kropp under löpturen. Skönt!
Jag har haft bara en tunnare långärmad tröja under jackan, har kört med extreme crewneck tröjan. Jackan håller vind ute och andas och släpper ut svetten. Den har också lite olika paneler så att ventilationen ska fungera optimalt.När det blir lite varmare kommer jag köra med en tshirt under, pro cool, och det kommer nog räcka. Men en jacka är ju alltid trevligt att ha mot vinden.
Jag kände mig väldigt bekväm i jackan. Sen är den riktigt snygg också!
Betyg: 5.

Vill du veta vad de övriga i testpanelen
tyckte? Kika in hos:
River
Grabben
Sara
Terese
Sofia
Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Performance Run Vest & Elite Run Jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *