>

Jag har rivstartat nya veckan med bra och rolig träning. Men idag har det känts som tisdag, just för att man hänger upp allt på rutiner. Och simmar jag på morgonen så är det antingen tisdag eller torsdag, eller?
Idag åkte jag till e-badet imorse för att köra ett simpass solo. Det kändes lite ovant, men jag hade skrivit ut ett simpass som jag missat förra veckan, så jag hade iaf nånting att följa och göra. Men jag saknade alla simkompisar i banan.
Nu fick jag dela en bana med 3 andra, men en åt gången då som tur var, de kom bara och bytte av varann under tiden jag låg och plaskade. Så vi delade banan rakt av och jag kunde simma på ostört på min sida.
Lite småsegt var det väl att simma ett 20×75-pass själv, men jag höll mig fokuserad på att räkna längderna, simma på så bra som möjligt, med ok teknik och lite högre frekvens. Och alla tankar på att det var jobbigt sköt jag bara bort. Det här är pannbensträning! Envis som jag är så genomför jag oftast det jag tagit mig an. Och det känns jäkligt bra efteråt!
Dagens pass blev följande:
INSIM 400.
12×25 uppvärmning: 4 prog 4 knuten näve 4 acc.
Serie A: 20×75 tröskelfart

400-300-200-100 Nedvarvningsserie

Totalt: 3200m, 1h 14 min.
Puls: snitt: 119. Puls under tröskel: ca 135-140. Puls under nedvarvning: ca 120-125.

Efter jobbet åkte jag sen till gymmet, för att träna inomhus en solig dag, varför inte? Spinning är ju bra komplement till cyklingen, och då kan man ju istället köra kort och hårt.
Jag gick på Michaels spinningpass på SATS Odenplan ikväll. En duktig instruktör, bra musik och man vet vad man får och slipper helt enkelt bli besviken! Bra träning låg framför oss, det var helt fullt i den mörka salen även om det var sommarvärme ute!
Märkte dock rätt snabbt hur sjukt varmt det är att cykla inne! Svetten rann och det var nästan lite småkvavt. Vilken skillnad mot ute, även om man svettas mkt kyler ju fartvinden ner! Ute är bättre! :)
Själv passet var först lång uppvärmning och sen nån 15min backe då jag mest satt mest ner och trampade. Tänkte på utecyklingen och där står jag väldigt sällan upp. Men jag gjorde några stående spurter och tryckte på en del och satt sen ner med tyngre växlar.
Sen var det konditionsdel som var intervaller i 4 min, alltså 8x(20 sek hårt, 10 sek vila) med kadens ca 90 men bra belastning på. 
Efter intervallerna lite vila, sedan en en 15 min backe igen och sist intervallserien en gång till. Det blev ett roligt pass, svettigt, en genomkörare på 55 min där tiden bara försvann! Puls: 133/167.
Nu blir det snart sova, och innan dess lite spikmatta. Jag är nöjd med dagen, den har varit bra!
>Solomorgonsimning och kvällsspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *