>

Imorse när jag satt halvslumrande på t-banan såg jag en bra nyhet i Metro. På tal om galna vardagscyklister, så kommer det nu äntligen ett försök till lösning på problemet:Cyklande civila poliser! 
De ska hålla koll på cyklisterna i stan och jaga ifatt och bötfälla de som bryter mot trafikreglerna. Ett bra initativ tycker jag! Och det kan ju inte vara så svårt att hitta skattepengarna, stå i en korsning i Stockholm i några minuter och du finner cyklande böter överallt!
Det måste dock vara rätt bra träning för dessa lyckliga poliser. Tänk intervallträning hela dagarna, måste bli grym cyklist till slut! Och hur stannar man en cyklist om man är polis? Kör man med en siren i dynamogeneratorn, så det låter högre ju snabbare man trampar? :) Ja man kan ju undra. Är det vad man skulle bli, cykelpolis?
Bra iaf att de finns där ute och håller koll! Nu får man hoppas det blir ordning på stan. Eller vad tror du? 

>Cykelpolis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *