>Vi (träningsbloggare i en testpanel) har fått fortsatt förtroende att

utvärdera Crafts
sport- och träningskläder. Vi testar kläderna under våren och ger
feedback till Craft vad vi tycker om dem (raka puckar) och presenterar
även våra
åsikter direkt här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och
denna
gång är det Cool Bandana och Cool Zipped Wristband svettarmband. Vi testar
plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Bandana
Jag kör med bandana varje gång jag cyklar, jag gillar att ha det under hjälmen. Håret hålls på plats och svetten transporteras bort och rinner inte ner i ögonen. För svetten rinner verkligen under cykelpassen, man ska ju ta i lite! Hur varmt det än är så har jag min bandana på. Och då är det bra om den är rätt tunn och inte blir för varm på huvudet!
Denna bandanan är i skönt tunt “pro cool” tyg, och transporterar bort svetten så gott det går. Den fixar det bra och jag känner mig torr om huvudet, och hyfsat sval.
Den är en trekant, så man knyter den bara i nacken såsom det passar en. Jag trivdes i bandanan under cykelturerna och ger den ett bra betyg. Hade varit kul att ha den i fler olika färger dock!
Betyg: 5.
Wrist band
Armbandet eller “svettband” som det kallas, är också i skönt pro cool tyg. Ett lite längre band, med en liten smart ficka. Ficka med blixtlås så man kan ha någon liten pryl där i. Kanske inte för mkt, men en nyckel, pengar eller liknande funkar bra. Det är lite meshtyg på bandet också, så att det ska vara lite svalare.
Bra med svettband på sommardagar då svetten rinner under löpturerna, när man kanske inte har bandana på huvudet? Den fyller sin funktion, transporterar bort fukten och har en smart ficka. Bra accessoar alltså!
Betyg: 5.

Vill du veta vad de övriga i testpanelen
tyckte? Kika in hos:
River
Grabben
Sara
Terese
Sofia
Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Cool Bandana & Cool Zipped Wristband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *