>I helgen tog jag en lite längre paus från träningen. Det bara råkade passa bra, för jag hade fullt upp med annat. Ställde ju in GöteborgsVarvet, men var en sväng i Göteborg på fredagen. Sen åkte jag vidare ner söderut, mot hemtrakterna i Skåne. Träffade gamla vänner hela helgen och det var riktigt kul att ses efter flera år! (10 år sen man tog studenten nu, börjar man bli gammal?) Ingen träning, men dock en massa brännboll på ojämn gräsplätt nere vid havet, och sen flera timmars rundpingis. :) Lite grillande på det, trevligt sällskap och helgen var rätt perfekt ändå!

Idag mjukstartade jag veckan med en sovmorgon (tack SJ för att resan hem tog dubbelt så lång tid så att jag kom hem typ mitt i natten), efter jobbet blev det trevlig fika med Sofie, och sen en sväng till gymmet och PT-Andreas, för genomgång av mina nya rehab/styrke-övningar för ryggen för denna veckan.

Nu har jag vilat färdigt, och är redo för lite hardcoreträning igen. Ibland behöver man kontraster. Hård träning, mycket vila, och sen på det igen, istället för allt malande i mellanmjölkens land. Nu kör vi! Är du redo för en ny vecka?

>Vilohelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *