>

Vilohelgen blev till totalt 5 dagars vila. Hoppsan. Lite ovant, men det bara liksom hände. Jag har varit lite trött sen helgen och missat morgonträningarna. På kvällen har jag fixat med andra träningsrelaterade grejer än just tränat hårt. Men idag var det dags att sätta igång med träningen igen. Skönt!
Jag åkte till SATS Hötorget ikväll för lite bra spinning. Eller ja, 75 minuters grym spinning! Det var Andreas som körde sitt Giro d’Italia pass. Alltid bra, och alltid riktigt härlig stämning. Så skönt att veta att det blir ett bra träningspass. Jag var ju lite småseg efter all vila, och tyckte det var skönt att köra ett pass. Bara följa med och jobba på, och jobba upp endorfinkicken i kroppen. Inte behöva fundera så mycket.
Idag var passet indelat efter minuter igen, efter att förra veckan handla om kadens. Men det var kadenstänk idag ändå. Efter en lång uppvärmning på ca 10 min satte vi igång med passet. Började med en backe på 24 min. Det var tyngre växlar, en del stående och jag tänkte backe, backe. Även om vi inte körde någon vila alls under passet (förutom innan de sista 9 minutrarna), så kunde jag mentalt dela upp passet ändå. Jag visste att backen skulle ta slut, det var ok att trycka på uppför, för det skulle såsmåningom plana ut. Det gällde att ligga precis under mjölksyra hela passet, för att jobba på konditionen och inte bli helt stum i benen.
Efter backen var det sen kortare partier på 5-10 min per del, där vi körde på med lite olika kadens och belastning. Två perioder på raken var hög kadens och bra tryck, och bara köra på i takt med musiken. Det kan bli riktigt jobbigt det med! Svetten rann och jag slet på.
Det kändes riktigt bra i kroppen och benen idag, men jag blev lite trött på slutet i huvudet. Hade nog druckit lite för lite idag. Men passet var riktigt kul och jag är glad att jag “börjat träna igen”, haha. Puls under dagens pass: 150/176.
Efter spinningen körde jag sen mina gamla och nya övningar för rygg/mage som jag fått av PT-Andreas. Svårt att göra rätt, men så viktigt. Små övningar som kommer göra underverk.
>Äntligen spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *