>

Det blir alltså inget Stockholm Marathon för mig. Ryggen har strulat under vintern och efter magnetröntgen och råd så ska jag alltså inte springa några långpass just nu, och inte 42 km då heller. Det gäller att rehaba upp ryggen så att den funkar som den ska, och att kroppen håller. Man får tänka lite längre än årets säsong!
Det är aldrig kul att få bakslag i träningen och ställa in sånt man planerat eller hoppats på. Men man får ta det. Sånt är livet ibland. Och jag försöker iaf att ha en positiv syn på saker och ting. Jag kan inte springa just nu. Men simma och cykla går bra, och rehaba/styrketräna då ja. Så det är vad jag gör!
Och istället för att deppa ihop för att Stockholm Marathon går och jag inte står på startlinjen, så flyr jag fältet och åker till lite roligare saker än att sitta och titta på och önska man var med. Jag har nämligen hoppat på plan B, att åka på triathlonlägertillsammans med triathlet-systrarna-Lantto, Sofie och Lisa!
Vi ska på Ted Ås TriathlonCamp i Kalmar nästa helg, den 4-6 juni. Roligt med läger! Umgås med lika galna människor, träna, träna, träna, äta och sova :) Så jag tar med nya cykeln (Avelon) ner och cyklar, simmar, kanske småjoggar lite eller byter det mot mer cykling helt enkelt. Topp! Och all träning sker i Kalmar vid och på tävlingsbanan där vi ska njuta och plågas den 31 juli under Kalmar Järnmannen. Oh vad det ska bli roligt!
Nån mer som känner för att dissa marathon och istället satsa på Kalmar? Det finns några platser kvar och vi har tydligen en plats kvar i bilen ner från Stockholm också. Så säg till om du vill med!
>Triathloncamp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *