>

Jag har fortfarande inte lyckats gå upp till morgonträningen denna veckan. Hur svårt kan det vara? Otroligt svårt tydligen. Morgontrötthetsmonstret har mig i sitt grepp och sova är så otroligt nice. Hur kan man vara mer trött när man vilar mer? Seg blir man ja!
Så när jag tog sovmorgon istället för att simträna imorse lovade jag iaf mig själv att pallra mig till badet på kvällen istället. Passet hade jag skrivit upp, så det fanns inga undanflykter, även om jag skulle få beta igenom det själv.
Efter jobbet var jag inte så simsugen kan jag inte påstå. Funderade lite på att gå hem istället. Och vila. Men mer vila? Nej nu får det räcka. Det funkar ju inte för mig ändå!
Så jag “tvingade” mig till badet. Var min egen peppcoach och sa till mig att det spelar ingen roll vad jag känner för eller vill just nu, nu ska jag göra det som är bra för mig, och det är att simträna! Tänkte hela tiden positiva tankar: “bra med simma, sluta tänka, bara simma, ja vad bra. behöver inte var kul, men det är bra!” Och det funkade. Efter knappa halvtimmen stod jag utanför Eriksdalsbadet, redo för simträningen.
Det var svalt i luften och lagom kyligt för att ute-50an skulle vara lite halvtom. Perfekt ju! Det fanns två snabbsimbanor och den ena tog jag och delade med 1-2 andra.
Det kändes rätt ovant att köra i 50a idag. Det är ju långt till kanten och vändningarna! Men jag fick räkna på ett nytt sätt, bara dit och tillbaka är ju en hel hundring! Det var riktigt nice att simma utomhus, med himlen som tak. Mysigt!
Vattnet var varmare än vad jag föreställt mig. Varje morgon när jag förhandlat med mig själv i veckan, har jag tänkt att det är iskallt i vattnet och att sängen är varm. Blir svårt att ta sig till träningen då. Men nu vet jag alltså bättre!
Jag betade av passet, som var lite segt idag. Det kändes som varje längd tog en evighet. Men jag var där, och jag genomförde. Det är jag nöjd med!
Här kommer dagens pass:
INSIM 400.

400 frisim (truckarfart)
8×50 frisim (första 10 armtagen hårt)
300 frisim (truckarfart)
6×50 frisim (10 armtag på mitten hårt)
200 frisim (truckarfart)
4×50 frisim (sista 10 armtagen hårt)
100 frisim (truckarfart)
2×50 frisim (hela hårt)
(vila 10-15 på 50:orna. 30 annars)
100 bad
Totalt: 2500m, 65 min.

>Kvällssimning i ute-50an!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *