>

Är du intresserad av triathlon men undrar lite hur man gör?
Alla har vi en gång varit nybörjare och det är viktigt att kunna ställa (och få svar på!) alla frågor man har om allt. Från hur man simmar crawl till hur man gör en triathlonväxling. Vad har man för kläder på sig på tävlingen egentligen? Byter man om mellan momenten? Hur tränar man för att kunna köra alla tre grenar i en följd? Vad ska man ha för skor? Hur växlar man på en racer? Simmar alla crawl eller kan man simma bröstsim? …..Ja frågorna är många!

Om du vill lära dig mer om triathlon, inför din första (eller andra) triathlontävling, så anmäl dig till Triathlondagen i Stockholm den 20 juni! Denna dag anordnas av Stockholmsklubbarna SCT och SPIF, och förbereder dig inför att testa världens roligaste idrott!
Bli motiverad, inspirerad, få svar på alla dina frågor, testa en triathlon och träffa andra triathleter! En perfekt start på säsongen om du planerar att köra ett triathlon i år, som t.ex. Stockholm Triathlon som går den 29 augusti.

   Jag körde Stockholm triathlon under premiäråret 2008, en riktigt rolig tävling!

>Triathlondagen 20 juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *