>Jag vet, det är bara en anmälan, jag har inte gjort den än. Men ändå: Äntligen! Äntligen har jag lyckats fixa en plats till min första Ironman tävling! Nästa sommar blir det jag som står på startlinjen tillsammans med tusentals andra och kör Ironman Frankfurt den 24 juli 2011!

Har över ett år på mig att förbereda mig, men ser fram emot ett IM-arrangemang! Kalmar Triathlon i all ära, men efter några år där vill man ju testa något nytt, lite nya tävlingar. (Kör ju även en Challenge-tävling nu i höst, Challenge Barcelona).
Årets IM Frankfurt avgörs nästa helg, då kan man ta och kolla in resultaten och se om det verkar vara en lätt/tuff bana. Har hört att den är hyfsat snäll, men inget kan vara så platt som Kalmar!
Jag hoppas kunna vara frisk och hyfsat skadefri under året, och hoppas att jag kommer kunna stå där på starlinjen om ett år. Då ska jag bli en riktig Iron(wo)Man!

>Ironman Frankfurt 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *