>

Idag blev det en återhämtningsdag efter all cykling i helgen. Sovmorgon imorse (försov mig rätt rejält, kroppen ville inte fatta att det är måndag!) och ikväll har jag fått enenergiboost i form av löpning med bästaste Mia!
Mia som kallar sig Marathonmia är snarare ultra-freaking-bästaste-Mia. Hon springer längre än någon annan jag känner och är uthålligheten personifierad. Och energin hon sprider är fantastisk! Det var längesen vi sågs och verkligen längesen vi sprang tillsammans, så ikväll var det äntligen dags. Jag hade cyklat många mil i helgen, Mia hade sprungit många mil. Perfekt för en riktigt lugn mysjogg då alltså!
Vi mötte upp ikväll och sprang runt kungsholmen i den härliga solen. Vi hade mycket att snacka om så vi anpassade tempot efter detta. Var rätt skönt att slippa stress och bara kunna säga “nej men ska jag berätta det här får vi allt sakta ner!“, haha.
Vi joggade på lugnt och tiden bara flög fram. Snackade, myste, joggade på, insöp ny mental boost och pepp! Kroppen kändes helt ok löpmässigt, rygg/höft kändes inget från. Benen var dock lite sega, fast än jag tränade på att köra med kompressionsstrumporna. Det var rätt skönt att ta det lugnt!
Löpning
Totalt: 9.8 km
Tid: 01:00:29 min
Tempo: 6:11
Puls (medel/max): 134/149 bpm.
Väl hemma sen tänkte jag vara lite effektiv och duktig, så jag körde mittrehabprogram för rygg/bål. Grymma övningar som tar otroligt bra på bålen, min svaga punkt. Det var bollplankor, “hunden” på ostadigt underlag och lite annat jox. 20 min bålstyrka helt enkelt!

Vit trend i värmen. Testade kompressionsstrumporna som jag planerar köra med i Kalmar.

>Laddat batterierna med lite löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *