>

Ironman är på allas läppar nu, iaf på allas triathleters. Vi kommer bli ett hel arme med svensk-triathleter ner till Frankfurt och IM där nästa sommar. Många från klubben har anmält sig, det kommer bli en riktig SCT-trip! Och kanske en egen hejarklack?
På tal om Ironman så såg jag nyss att det kommer en ny Ironman 70.3 triathlon nästa år. Nämligen på alla cyklisters mecka: Mallorca! Ironman 70.3 Mallorca kommer att gå den 14 maj och vara en av de första halv-IM under säsongen.
Så är man ändå nere på Mallis, kanske det blir aktuellt med en rolig tävling? Den kommer gå vid Alcudia, och frågan är väl bara om cyklingen kommer köra över bergspasset eller på flacken! Återstår att se, kanske något att testa?

>Ny IM 70.3 på Mallis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *