>

Idag var det jobbfredag och jag satt och suktade att sticka ut i solen hela dagen på jobbet. Tiden gick långsamt och solen lockade, jag ville ut! Men så fort det blev kväll var det nu semester!
Semester betyder att mitt egna Karin Tri Summer Party Training Tour har startat. Snott idén lite från Colting som tränar och transporterar sig runt halva Sverige. Själv ska jag bara träna och hålla mig rätt mkt på samma plats. Oh, well. Men semester betyder träningsläger! Livin the dream, all in! :)
Jag startade träningslägret med att träffa Sofie för en löptur. Nu var det otroligt längesen vi sprang ihop senast. Jag minns lördagslångpass varje helg där vi joggade på och pratade om allt och inget. Det var tider det! Och tyvärr har skadorna avlöst varann och vi har båda haft krämpor hit och dit. Men nu, äntligen kan båda springa samtidigt! 
Sofie joggade hem till mig på sitt tredje(!) pass för dagen. Jag hade vilat mig iform på kontoret, och sen tagit mig hem. Det var ju en riktig sommarvärme med säkert 25 grader, så det blev så lite kläder som möjligt. Tunna craft pro cool kläder, och Sofie körde t.om med en snygg löparkjol! Jag känner mig nördigt otrendig i mina tights, haha ;)
Vi gav oss ut på en lugn snackejogg. Inga prestationskrav eller press, bara en härlig löptur. Vi sprang längs med karlbergskanalen västerut förbi pampas och bort längs med vattnet. En riktigt fin runda, som jag inte sprungit iår tror jag. Vi joggade på och pratade på, och njöt i solen. Jag ville promenera i backarna så då gjorde vi det, ingen stress liksom. 
Benen trummade på i en skön jogg. Dock var första stegen och en del av första kilometern tung. Det tog ett tag innan kroppen fattade att det var löpning på gång. Men sen bara satte jag ett ben framför andra och löpningen kändes hur naturlig som helst. 
Vi sprang längs med vattnet knappt 5km bort innan vi vände och sprang samma väg hemåt. En riktigt skön runda och trevligt sällskap som alltid med Sofie! Tiden bara flyger iväg! En skön mental boost, en timme jogg och semestern har börjat. Dags att njuta av sommaren!
Löpning
Totalt: 9.5 km
Tid: 01:00:23 min
Tempo: 6:20
Puls (medel/max): 152/192 bpm.

Sofie i sin coola kjol. Efter hennes 3dje löppass för dagen!

Jag var ju bara tvungen att redovisa mina nya hjul för Sofie, titta, titta! haha

>Semesterkickoff med löppass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *