>

Idag började semestern (igen) och jag började med att sova ut litegrann. Värmen gör att man sover lite sämre, och det var skönt att få vila ut längre än till kl.06! Jag funderade ett tag på hur jag skulle lägga upp dagen, hade lite olika ärenden att genomföra, samt träning då såklart.
Efter frukost och planering gav jag mig iväg. Blev en sväng till eriksdalsbadet, men nu lyckades jag komma dit rätt så miitt på dagen. Soligt ute, varmt i stan och badet är fyllt med solbadande människor.
Det fanns ändå 2 snabbsimbanor, så det var ju bra. Dock var det barn som hängde i linorna lite överallt och mkt stim, så det var lite svårt att fokusera och peppa sig mentalt. Jag hoppade i en av banorna dock och simmade ett av coach-Mikes pass för veckan. Bara att genomföra och beta av seten. Simma på under solen och jobba på simbrännan.
Det var varmt och lite segt idag, men jag bara gjorde. Inte tänka så mkt på om man vill eller om det går fort eller inte, jag fokuserade på tekniken, att det är bra träning, och att simningen går framåt. För det gör den bevisligen, jag blir ju bättre och bättre.
Men alla pass kan inte kännas underbara. Detta var ett sådant pass. Jag uppskattar morgnarna på badet så mkt mer nu! Och simpassen i den lugna sjön! Sällskapet, peppandet, lugnet och simmandet!
Här är dagens pass:
INSIM 200.

5×200 (truckarfart) vila 10
4×150 (blixtlås-catchup-sim/50) vila 10
5×100 (sista 50 5-taktsandning) vila 10
4×50 (1-4 – max på sista) (vila 30)
200 nedvarvning (körde rygg/fr)

Totalt: 2700m, 65 min.

I eftermiddags var jag sen med Valle-cykel hos Richard på Cycling för lite check-up. Jag blev lite nojjig och orolig, och ville ha en koll så att jag fixat allt rätt på cykeln. Växlar och grejer, och även att bromsarna mot hjulen satt rätt. Rullade dit lugnt genom stan och smattrandet från frihjulsrullandet gjorde att man typ inte behöver nån ringklocka, folk flyttade på sig ändå!

Blev en genomgång av hela cykeln på plats, och nu känns det mkt bättre. Prylarna ska ju hålla och de får inte fallera under tävling, eller träning. Nu gäller det bara att vänja sig vid hjulen med, blir lite långcykling i helgen.
Ikväll blev det lite bålstyrka och rehabträning här hemma. Tog fram min pilatesboll och körde mina övningar i 20 min. Det är viktigt att hålla ordning på kroppen nu, och inte slappa efter med övningarna bara för att det känns bättre. Bålstyrkan och mitten-kroppen är viktig, hur ska man annars hålla ihop?
Nu blir det vila inför helgens cykling. Långpass i värmen, härligt!
>Simning i solen och mer mekning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *