>

Ok, ok folks. Jag cyklar faktiskt inte hela tiden. Idag har jag gjort annat, såsom simma, springa och fluffa musklerna på massage. Det var kul med lite variation, men jäklar vad dagen försvann fort!
Kroppen sa vila imorse när klockan ringde för morgonsimning. Var riktigt trött och det kändes rätt att sova vidare, och ta sovmorgon till 10. Det är ju ändå semester!
Kändes bra att lyssna på kroppen, men när jag sen planerade dagen och kom fram till att jag skulle förbi Cykelcity som ligger på söder, tänkte jag att jag kan ju faktiskt inte åka hela vägen till söder (med t-banan då) utan att åka förbi eriksdalsbadet då och simma lite. Annars hade det varit lite bortkastad tid! Right?
Så sagt och gjort, väskan med simgrejerna åkte med, och jag kom till badet vid lunchtid för att köra passet som jag missade imorse. Det var varmt idag så en del folk på badet, men då det var lite molnigt var det rätt lugnt i bassängen. I snabbsimbanorna var det helt ok för att vara mitt på dagen. Simmade i en bana tillsammans med 2 andra simtjejer, som var snabba och som jag försökte hänga på.
Det var riktigt skönt att simma, lite nice att göra något annat för en gångs skull. Känslan var bra i vattnet och jag betade av passet. Var på gott humör, simmade på och tänkte teknik. Hade på fenor på seten, så fick upp farten lite, och jobbade på armtag och mitt huvud (hållningen).
Här var dagens pass:
INSIM 200.

2x(400 frisim + 8×50 kort vila)
2x(200 frisim + 4×50 kort vila)

Totalt: 2600m, 52 min.

Sen drack jag en smoothiemix till mellanmål efter dusch och traskade sen upp till Cykelcity, innan jag sen åkte hemåt. Hemma blev det mer mat innan jag sen bytte om till löparkläder.
Blev testning av Kalmar-outfiten, iaf på benen: kompressionstights från SL3S, nya tunna strumpor, samt mina nya Adidas skor.
Vilade lite innan jag sen gav mig ut på löpning. Planen var egentligen 25km långpass idag, men jag kände redan under dagen att så långt skulle det inte bli. Jag kände inte riktigt för det helt enkelt. Sen hade jag en tid att passa, att hinna till min kvällsmassage, så jag kände mig lite småstressad att hinna med allt. Tidsoptimist som man är…Vart försvinner dagarna egentligen?

Jag tog mig iaf ut även om jag inte var jättesugen på att springa. Tänkte att det kanske känns bättre efter några kilometer. Egentligen ekade coach Pasis ord i huvudet, om att man ska inte träna nåt nu som man inte känner för. Men jag hade ju trots allt bytt om utan protest, så lite kanske jag ville springa ändå?

Jag joggade på längs med karlbergskanalen bort mot pampas och solna-hållet. Sprang längs med vattnet bort där på slingan. Joggade på i lugnt tempo och visste inte riktigt hur länge jag skulle vara ute, eller hur långt det skulle bli. Men ärligt talat kvittade det. Jag skulle bara springa lite, thats it.
Jag sprang på väldigt lugnt, men kände att jag inte riktigt var på topp idag. Lite ont i magen, lite seg allmänt och törstig. Men jag joggade på hela vägen bort, och tog en liten extrasväng innan jag sprang samma väg tillbaka. Ingen toppenfeeling, men det positiva var iaf att benen kändes hur bra som helst, och ännu bättre: ryggen kändes ingenting alls! Underbart!

Inte en toppenfeeling, men en grym utsikt

Rött, vitt, orange och svart är färgerna Kalmar 2010, bara så ni vet!

Så när jag väl var tillbaka och fått ihop 12km tyckte jag att det räckte för idag. Klart en viss besvikelse kom att jag inte genomfört planerat pass. Men ett långpass på 25km kommer jag inte ta igen nu. Jag får köra på gamla meriter i Kalmar helt enkelt! Så länge kroppen är hel är jag glad!
Löpning
Totalt: 12.1 km
Tid: 01:17:04 min
Tempo: 6:22
Puls (medel/max): 127/140 bpm.
Hann sen hem för dagens andra dusch, mer mat och sen iväg till Karin massör. Braidrottsmassage: genomgång av rumpa, höft, rygg och nacke. Den lilla stelhet som jag känt på sistone släppte riktigt bra, och nu är kroppen uppfluffad igen!
Kroppen känns fortsatt bra. Nu följer snart lite nedtrappning. Ikväll blev det meckande med cykeln igen, bytte tubdäck för att ha ett som reserv. Jäklar vilka starka nypor man måste ha för att kränga av det där däcket! Jeesus. Fick till slut av det efter mkt svett och slitande. Kan var bra att öva på det med. Nedräkningen till Kalmar fortsätter. Kul!
>Triathlon är tre grenar ja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *