>

Med fortsatt ösregn och blåst som påminde om storm fick det bli ännu en vilodagidag. Ingen cykling och jag satt och funderade på vad man gör på semestern utan att träna. Om det nu inte är strandväder. Läste en bok som man “bör göra på semestern”, men kom några sidor och bestämde mig sen för att sova var ju skönare. Sova är nice. Särskilt på dagen, då känns det så lyxigt tycker jag.
På eftermiddagen trotsade jag och syrran vädret och gav oss ut på en liten jogg i regnet. Genomblöt blir man, men springer man så håller man iaf värmen. Min syster Malin tränar och håller igång med lite löpning och satsar på Midnattsloppet i Göteborg som mål iår. Lite löpning ihop skulle bli kul!
Vi joggade ut på samma väg som jag sprang igår, men idag blåste det grymt mkt mer. Vi fick kämpa för att hålla hårt i kepsarna och hålla oss på vägen!
Vi sprang på i lugnt tempo, och snackade. Malin fick bestämma tempot och jag sprang med och bara njöt av att komma ut lite, i lite friskt väder, haha. Sprang på tomma vägar, och det var ok när vi var skyddade av lite skog, men på slätten blåste vi nästan bort!
Joggade drygt 3km bort innan vi vände och sprang samma väg tillbaka. På slutet kom jag sen på iden att köra lite sprint sista biten så jag peppade Malin och lekte lite hare när  vi ökade tempot litegrann. Jobbade på med bra teknik och fick upp flåset lite sista kilometern hem.
Skönt lugnt pass idag, och en helt ok vilodag ändå. Tar det lite med ro att jag vilar, men önskar ju gärna att regnet och blåsten kan blåsa vidare norrut nu.
Löpning
Totalt: 6.1 km
Tid: 37:20 min
Tempo: 6:10
Puls (medel/max): 124/163 bpm.

Jag och syrran innan vi blev genomdränkta i ösregn
>Lugn jogg i regnovädret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *