>

Fortsatt regn. Efter en månads sol känns faktiskt tre dagars regn som en evighet. Men ok, det kanske är bra just nu då, att tvingas till att vila lite extra. Men idag kom jag på den brillianta iden att faktiskt testa och simma lite i havet. Det regnade ja, men blåsten från igår såg ut att ha avtagit. Det såg nästan vindstilla ut här hemma vid huset.
Så efter en lugn förmiddag åkte jag så ner till stranden med mamma för att hoppa i ochsimma lite mellan några bryggor.Väl nere märkte vi att det blåste ju faktiskt litegrann idag ändå. Det var dimmigt, lite kyligt, och vågorna gick på havet. Ja kanske inte toppenförhållande men är väl värt att testa ändå tänkte jag.

 Välkommen till min lilla pool

Jag hoppade i och simmade mellan två bryggor, via en liten flotte. Först kändes det riktigt kallt och jävligt i vattnet. Och vågorna slog mot mig och kastade mig lite hit och dit. Men jag plöjde på och simmade min tänkta bana.
Edit: Inte konstigt jag tyckte det var kallt, fick reda på nu att det var 13 grader i havet nu. Från 20-22 förra veckan till 13 efter “stormen” i lördags…brr!!
Ett varv fram och tillbaka var knappt 300m uppskattade jag. Först kände jag bara för att simma ett enda. Men efter det varvet värmdes jag upp lite och kom in i det, så tänkte att 3 varv blev bra.
Var lite tufft på vägen ut med vågorna snett mot en, men fick sen lite medflyt på vägen tillbaka då. Själva simningen och våtdräkten kändes bra iaf, alltid nåt!

När jag sen simmat 3 varv tyckte jag det var så kul (nästan) så då tog jag ett bonusvarv. 4 varv, ca 1100m, på 22 min. Det fick räcka i det kalla, tuffa vattnet. Hoppas verkligen på bättre väderförhållanden till nästa helg!

Härlig sommarsimning i solen! :P Man kan iaf se något som kan
likna en flotte och en brygga där borta!

Ikväll blev det ännu en lugn jogg med syrran. Vi sprang ut på vägen bakom huset, samma väg som igår. Nu dock mkt skönare och lugnare utan all sidvind. Vi joggade på lugnt och jag skötte snacket idag.
Fortsatte förbi nån ölandsslätt och hage, och kom bort till Köpingsvik på en lugn och mysig väg. Inga backar i sikte utan det var bara att låta benen gå. Det kändes väldigt bra i kroppen, lugn fin puls, kändes bra i både ben och rygg.
Framme vid Köpingsvik tog vi nu en annan väg tillbaka, tog cykelvägen hem till Borgholm. Den var lite längre än att vända samma väg hemåt, men jag lurade med Malin att springa lite längre idag :) Hon sprang på bra och jag peppade henne på slutet så vi joggade hela vägen hem. Blev ett skönt och helt ok lugnt pass idag. Ännu en vilodag alltså. Kanske kommer solen imorgon? Jag vill lufta cykeln snart!
Löpning
Totalt: 8.4 km
Tid: 51:45 min
Tempo: 6:12
Puls (medel/max): 129/146 bpm.

Jag och syrran redo för ännu ett pass!

>OW-simning och lugn jogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *