>

Fortsatt ladd på Öland. Idag var en väldigt lugn och grå dag. Nästan lite segt att vänta på den dära tävlingen nu, jag är laddad så det räcker snart! Sov länge imorse och kollade sen vädret för femtielfte gången, även om man inte kan påverka det ett skit. Varför kollar man egentligen? Det blir ju som det blir…
Idag var det sagt att det skulle komma regn framåt kvällen iaf, så jag passade på mitt på dan att ta ut och rasta min cykel. Rulla den lite lätt i en timme så den inte blir så rastlös. Och ett ypperligt tillfälle att testa min nya tempohjälm också. Och de där triathlonshortsen med minimal stoppning, i en storlek mindre än ifjol.
Cyklade ut på samma väg som jag sprungit/cyklat på sistone, genvägen bort mot Köpingsvik och sen fina landsvägar med mindre trafik. Körde på lugnt och genom kohagen (utan att skrämma korna idag heller), men när jag sen kom fram till Köpingsvik körde jag lite fel och hamnade inte på den vägen jag tänkt mig.
Men det var en helt ok 70-väg ändå, och jag tänkte jag kör på här och hittar väl hem sen igen. Följde vägen bort och låg i tempobågen och körde på lugnt. Kändes väldigt mkt bättre idag än sist jag cyklade i måndags. Nu var det bara ett superkort pass på en timme som skulle köras, och jag kände mig väldigt pigg, laddad och energisk.
Trampade lugnt, men la in några fartökningar ibland, på ca 1-2 min, där jag tryckte på och kom upp i “nästa nivå”-känsla, och fick sen hålla band på mig och lugna ner farten igen. Var riktigt roligt att susa fram, och jag cyklade på ca en halvtimma bort innan jag sen vände hemåt på samma väg. Var lite dålig asfalt på vissa ställen, och då var det lite rivigt och så, men sen när den gick över i smooth asfalt kändes det så nice.
Fick ihop ett litet trevligt pass på dryga timmen. Det var allt för idag. Och ja, jag hann ut innan regnet kom, fick bara några regndroppar på mig. Avslutade sen eftermiddagen med lite mer vila. Både på spikmatta och sen sov jag i knappt 2h. Skönt!
Cykling
1h 06 min, 32.7km
29.4 km/h
Puls: 115/141

>Ut och rulla cykeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *