>

Nu såhär dagarna efter en urladdning som tävlingen var, är det dags att låta kroppen vila. Och det är även tid för reflektion. Att stanna upp och verkligen njuta av sin prestation och vara glad och nöjd över den.
Det ÄR väldigt lätt att man direkt jagar vidare mot nya mål. Och speciellt efter tävling så känner iaf jag ofta att man vet direkt saker som man vill förbättra till nästa gång. Man glömmer snabbt bort smärtan och jobbigheter och tänker att man skulle gjort si eller så. Det är mycket “tänk om” och “då ska jag”. Men jag gjorde mitt bästa där och då, och just nu det gäller att bara stanna till och se hur jäkla bra det gick. Punkt!
Jag tänker fortfarande mycket på tävlingsdagen, alla tankar och upplevelser snurrar i huvudet. Hjärnan har gått på högvarv och det har varit lite svårt att sova. Jag är sjukt nöjd med min tävling. Fattar fortfarande inte att jag cyklat så pass fort. Och att jag kunnat springa så nära min PB-förmåga utan vettig löpträning.
Nu har också resultaten kommit in på ironmanstatistiksidan som håller koll på alla svenskar som genomfört en Ironmantävling. Där kan man se listor på tider för herrar/damer, och se alla ens genomförda lopp. Här hittar ni mig, och jag gillar min utveckling! Kapar man en timme varje år så är man snart pro ;) haha.
Dagarna har varit helvila nu sen helgen. Jag har otroligt pigga ben för att ha kört en IM, ingen stelhet där eller träningsvärk. Min stelhet sitter dock i rygg och rumpa, och igår fick jag lite krampkänningar i rygg/bröst. Men inget som inte spikmattan och lite tigerbalsam kan råda bot på. Jag hade också sjuk träningsvärk i magen dagen efter tävlingen. Magmusklerna då alltså, haha. Kroppen är lite trött alltså, men på lite olika ställen.
Sömn är också riktigt prioriterat just nu. Är allmänt trött och lite seg mentalt, är mest bara glad och tänker på tävlingen hela tiden. Vill bara vila och älta triathlon i några dagar! haha.
Njuter är vad jag gör. Jag är riktigt nöjd och ska minnas denna känslan länge!
Sen vill jag passa på och tacka igen för allt stöd och pepp jag har fått! Alla hejarop under tävlingen och alla gratulationer efteråt. Ni ska veta att det värmer otroligt!Kärlek till er.


>Njuta och vila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *