>

Ok, jag är inne i min “inse hur jäkla bra jag är”-fas just nu, och jag tar mig rätten att vara det iaf denna veckan. Njuta var det eller hur?
Jag hittade en annan lista, och den här listan gillar jag verkligen! På simningen och löpningen är jag mitt i smeten, runt 90-100/ av alla ca 190 damer som kört en IM. Men cyklingen, där är jag topp 10%! NICE! Nu blev jag ännu mer sugen på att ge mig ut och cykla snart igen! Har dock 30 min kvar till toppen, men man måste ju ha nåt att jobba med också eller? :)
Nu blir det fortsatt vila och återhämtning. Funderade på simning ikväll, men det byttes ut till idrottsmassage så fort jag fick en tid. Jag delar ju massör med SM-segraren (herr). Det kanske betyder tur? Eller ja, iaf välmående muskler!

>Statistikfreak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *