>
Efter en väldigt lugn vecka med mest vila och sömn förutom jobb då, kände jag att det var dags att komma igång med lite rörelse igen. Igår torsdag var planen egentligen att ta mig iväg till morgonsimningen, men det var helt kört. Jag är fortfarande sjukt trött, och särskilt då på morgonen.

Så jag kom på den inte så smarta idén att åka till badet på kvällen istället. Det var soligt, jag skulle ha tänkt till där. Ju finare väder, desto mer folk på badet, och också då fler som simmar i snabbsimbanorna.
Nu är det ju ok att simma där om man är för snabb för de vanliga motionsbanorna. Men igår var det kaos.
Jag tog med mig passet från morgonen och hade det att köra. Började med insim och slängde sen på fenor för att köra seten. Det var rätt skönt att simma, och röra på mig. Men jag blev nog bara mer arg av passet än lugn.
Det bara blev fler och fler bröstsimmare i snabb-banan, och inte var de snabba heller. De har t.om 2 egna banor, men skulle vara i snabba som ändå hade rätt mkt folk.
Det är ok att simma om andra som crawlar, men bröstsimmarna sparkar ju på en. Och så var det bröstsimmare som skulle tvunget simma om andra bröstsimmare som simmade precis lika långsamt. Arrrgh, jag höll på att bli galen!
Tur att jag var klar med passet rätt snabbt. Men nu vet jag till nästa gång. Kan inte simma där när det är solsken. Måste ta mig upp på morgonen istället. Ännu ett skäl att vara morgonpigg alltså! (Note to self!)
INSIM 200.

600 (truckarfart)
4×50 (halva max) vila 30
300 (truckarfart)
8×50 (udda: 12,5max – jämna:halva max) vila 45
200 lugnt

Totalt 1900m, 40 min.
Körde seten med fenor.

En lugn morgon på badet är vad jag vill ha
Idag hade jag ledigfredag och firade med att sova bort halva dagen – superskönt! Jag har känt mig oändligt trött i veckan, så det var läge att låta kroppen vila ut. Och sen har jag fixat markservicen hemma: tvättat alla träningskläder, städat, meckat med cykeln, bytt till träningshjul. Ja en massa fix för att kunna träna lite bra i helgen alltså. För imorgon ska jag ta ut och rasta cykeln lite lugnt!
>Lugn (arg?) simning som start

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *