>

Kalmar Triathlon var som sagt min tredje Ironman-distans-triathlon, tredje Kalmar i rad alltså, och min totalt 18e triathlontävling. De andra åren har säsongen oftast varit på väg bort vid denna tiden, Kalmar har varit ett fint avslut på en säsong.
Iår har jag dock valt att göra lite annorlunda. Mer fokus på ironmandistansen, och därför ville jag testa att köra 2st IM-distans-triathlon denna säsongen! Så Kalmar Triathlon var min första triathlon iår, och nu är säsongen som sagt igång. Här följer min lilla tävlingskalender och vad jag har att se fram emot innan säsong 2010 är över:
– 21 aug: (eventuellt) Favoriten Åkersberga (sprint, klubbmästerskap)
– 28 aug: Sala Silverman (halv ironman)
– 3 okt: Challenge Barcelona (ironman)

>Tävlingskalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *