>

Idag var jag ut på cykeln igen, för att testa på cykelbenen. Jag var ganska laddad innan passet, tyckte det skulle bli kul att cykla med sällskap idag. Det skulle bli intressant dock hur cykelformen kändes.
På schemat idag hade jag Cykel 12 mil (nivå 2-3), ganske lugnt alltså. Jag mötte upp på eftermiddagen med Linda, Emma, Stoffe och Mattias från triathlonklubben. Jag visste att det skulle gå långsamt för mig, men var lite orolig att de andra (inga namn nämnda ;) ) ville dra på mer. Det var blandat icke-aero-cyklar/outfits, med värsta tempo-aero-cyklisten, haha.
Det blev iaf en skön liten runda på södertörn. Ut via Nacka, och ner till paintballbacken. Där körde vi sen ett varv på en slinga bort förbi Årsta Havsbad och mot Västerhaninge och tillbaka, där vi körde tempo i 17km. Sedan runt lite igen innan vi körde hemåt. Blev lite kort cykling, inte riktigt 12 mil, men svårt att pricka rätt exakt.

Jag var dock rätt seg idag, jag hamnade efter en del och fick köra på själv. Benen kändes ibland väldigt bra, men sen direkt lite trötta. Och jag var inte så taggad när jag väl var ute, trampade på i vad som kändes ok, men orkade inte bry mig att jag var efter, eller att ta i. Blev ett lugnt pass helt enkelt. Jag låg dock i tempobågen så mkt som möjligt, trivdes rätt bra där.

Jag åt ingen energi alls idag, gick bara bara vatten, då vi inte stannade för paus. Var alltså rätt låg på energi på slutet, men jag är lite van vid den känslan nu. Trampade bara på och ville typ komma hem på slutet. Sista 2-3 milen var jag lite trött i vänster knä. Men det blev ett helt ok söndagseftermiddagspass ändå. Alla pass kan inte vara toppen!
Cykling
3h 55 min, 107km
27.2 km/h (Snittet inkluderar transport in/ut ur stan)
Puls: 112/146

Rätt laddad innan cyklingen, 
men luften gick ur…fortfarande trötter!
>Cykling på södertörn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *